Tisdag

Igår var en händelserik dag,

Morgon börja med att vi beställt hit folk för att ta ner 2 st gigantiskt stora torrgranar i parken, De föll ner men oj så mycket jobb, 3 man höll på hela dagen o fortfarande massa ris kvar på gräsmattan. De var 30 m höga! Det blev tomt ,  nu ska stubb fräsare hit o ta bort de stora stubbarna som är kvar,  beställa 2 st normalt stora träd, men inte granar!

Halkigt värre gjorde att hjullastarn ramla av vägen i en slänt , la sej på sidan, bärgningsbil här hela fm för att få upp den , nu har vi fått låna Håkans hjullastare ( lite mindre men vi klarar oss inte en dag utan) Det gick bra med Jonas som körde.  Dessutom sprängde ” gulleplutten”  hagen  ( gick  oxså bra, snabbt infångad)  Vi hade +8 grader i går på em.

PDA veckan har börjat , igår hade de flera besök av utländska gäster i stallet.  Björn sa att alla djur dras till han, igår försökte både en katt o hund flytta in i borgen, dessutom kom ” grannens höns på besök!

Ola har varit här o kört fort med Hampus o Håkan.  Hoppas Ola  flyttar ner till Värmland för gott. Kanske en amatörlicens på gång?

Håkan drömmer om att ” Motorn” ska vara med i Frankrike 2023 i PDA.  Vintern har gjort “Motorn” gott- Inte en enda dag har han stått över jobb, bara ” tuggar” på 2 ggr i veckan. Som han ser ut i jobben är det inte långt kvar till start, april säger Håkan, jag tror tidigare.